Verzending / Afleveren / Afhalen

Elke bestelling wordt gewaardeerd bij Brouwerij de Gieterij, daarom doen wij onze uiterste best uw bestelling zo goed en snel mogelijk bij u te leveren.
Aan de hand van het aantal flessen bier dat u besteld wordt het aantal pakketten bepaald, er gaan 12 of 24 flessen in een pakket.

Brouwerij de Gieterij biedt 3 mogelijkheden om uw bestelling af te leveren:
Verzenden per post:
Binnen 2 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling leveren wij uw pakket(ten) over aan Postnl, u ontvangt een track en trace code en kan op deze manier de bestelling volgen of het afleveradres aanpassen, ons doel is uw pakket binnen 3 werkdagen te bezorgen.
Afleveren: In het gebied tussen Laarbeek en Eindhoven bezorgen wij uw bestelling persoonlijk op afspraak, ook hier is het streven het pakket binnen 3 werkdagen te bezorgen, bij afname van minimaal 12 flessen zijn hier geen kosten aan verbonden.
Indien u in het juiste postcodegebied woont zal deze optie getoond worden tijdens het afrekenen.
Afhalen: Op afspraak kunnen bestellingen afgehaald worden bij Brouwerij de Gieterij, kiest u voor deze optie dan nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op wanneer uw bestelling klaar staat. Natuurlijk geven wij graag een rondleiding in onze brouwerij.