Over ons

opgericht in 2015

In 2015 besloten mijn brouwmaat Peter Spaan en ik, Frans Wijnstekers, een brouwerij te beginnen. We brouwden beide al een hele tijd en besloten commercieel te gaan. In 2017 verliet Peter de brouwerij wegens te veel andere bezigheden en ik ging alleen verder met mijn nieuwe vennoot Ria mijn vrouw.

We zijn destijds begonnen in Klokkengieterij Petit en Fritsen in Aarle-Rixtel. Daar komt onze naam en logo met de klok vandaan.

In november 2021 zijn we verhuisd naar de huidige locatie aan de Bosscheweg 80a te Aarle-Rixtel. Hier hebben we ook een proeflokaal dat meerdere keren per maand open is voor het proeven of kopen van een fles bier of een bier van de tap. We hebben meestal 5 verschillende bieren op de tap en 12 in de fles. Kijk voor openingstijden op deze website of volg ons op Facebook.

Ook is het mogelijk om met een groep een proeverij te reserveren. Dit is mogelijk met groepen van minimaal 8 personen.

We houden ook regelmatig proefavonden voor personen die geen groep van 8 bij elkaar kunnen krijgen. Ze kunnen dan op die avonden inschrijven en bij minimaal 8 personen gaat het door. Dit zijn hele leuke avonden omdat vaak allerlei verschillende mensen met elkaar in aanraking komen.

We zijn ook bezig met distilleren en hebben enige likeuren en Gin. We zijn ook bezig met Single Malt Whisky.